Asiatisk Paella med seifilet

Paella betyr “panne” og denne valencianske spesialiteten er for nasjonalrett å regne i Spania. Retten kan varieres i stort smaksmangfold – vår paella legger ut på langtur og serveres med en herlig asiatisk vri.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Tin fisken. Bland 3/5 av eddiken, sesamolje, finhakket ingefær og chili i en bolle. Skjær fisken i biter og bland det med marinaden, la det marinere i ca. 10 minutter. Stek hakket løk, paprika, hvitløk og gurkemeie. Tilsett ris og strimlet chorizo og bland godt.
Trinn 2
Ha på resten av eddiken og la den dampe ut. Tilsett buljong, hermetiske tomater, salt og pepper. Kok opp og la det småkoke i ca. 14 minutter. Ta fisken opp av marinaden og fordel den over risen i pannen. Ha på lokk og la det koke videre i ca 5 minutter til fisken er gjennomkokt.
Server med finhakket frisk koriander.