Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillet svinekoteletter på pastasalat

Tidsbruk 20 minutter
9 ingredienser
63 planlagt
Grillet svinekoteletter på pastasalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Norsk svinekjøtt er magert og godt – akkompagnert av makaroni og stekte grønnsaker er dette en rask og barnevennlig hverdagsfavoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Macaroni REMA 1000
2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
1 stk
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
2 ss
Grønn pesto REMA 1000
5 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok makaroni i rikelig, lettsaltet vann til al dente. Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem i olivenolje sammen med knust hvitløk. Stek i ca. 3 minutter på hver side. Skru ned varmen og la det trekke mens du lager resten av middagen.

Trinn 2

Trinn 2

Del grønnsakene i små terninger. Stek squash, paprika og løk i olivenolje i ca. 3-4 minutter og ta vekk fra platen.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn tomatbiter og pasta. Smak til med pesto, salt og pepper. Server sammen med de stekte svinekotelettene.

Serveringsforslag

Har du lyst, burde du prøve og lage din egen pesto. Kjør bladene fra en hel plante basilikum, 1 dl parmesan og 1 dl ristede pinjekjerner eller mandler i blender, smak til med olje, sitron og salt.