Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grillet Pampas entrecôte og bakt potet med maissmør

Tidsbruk 70 minutter
12 ingredienser
13 planlagt
Grillet Pampas entrecôte og bakt potet med maissmør
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
I fyr og flamme! Dette er den klassiske grillmiddagen, med ekstra gode ingredienser – en fantastisk grillentrecôte og sommerens bakte potetfavoritt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Hjertesalat
1 pakke
Pampas Entrecôte av storfe, REMA 1000
500 g
Poteter
3 fedd
Hvitløk
1 boks
Maiskorn REMA 1000
4 stk
Aluminiumsfolie
1 ss
Sitron
1 ss
Kruspersille, liten
1 ss
Olivenolje
1 klype
Pepper
1 klype
Havsalt
100 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Fyr opp grillen. Vask potetene og pakk dem inn i aluminiumsfolie (store poteter pakkes alene, små poteter kan bakes sammen). Bak potetene på grillen til de er møre. Hvitløksmør: Bland smør, persille, sitronsaft og finhakket eller presset hvitløk. Bland maiskorn og raspet sitronskall med kryddersmør.

Trinn 2

Trinn 2

Tørk godt av kjøttet med husholdningspapir. Gni kjøttet inn med havsalt og godt med grovt, nykvernet pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Svi av kjøttet på direkte varme slik at du får en fin farge på overflaten. Flytt så kjøttet over på indirekte varme. Legg på lokket og grill videre til kjøttet er ferdig. Dette vil ta ca. 20-30 minutter. Bruk gjerne steketermometer. Kjernetemperatur mellom 55°C og 60°C for medium stekt, rundt 50°C for "rå" og rundt 70°C for godt stekt. Det er viktig å la kjøttet hvile etterpå, minimum 6-8 minutter, da beholder kjøttet saftigheten.

Trinn 4

Skjær kjøttet i skiver og server med bakt potet og maissmør. Kutt hjertesalaten i strimler og server med litt olivenolje og pepper.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender