Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillet mais med lime- og chilismør

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
100 planlagt
Grillet mais med lime- og chilismør
Legg oppskrift
i handlelapp
Chili og lime gir den grillede maiskolben ekstra god smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Rød chili
0,5 stk
Lime, saft og skall
4 stk
Maiskolber
50 g
Revet parmesan
100 g
Smør
0,5 ts
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Smelt smør i en liten kjele og tilsett finhakket hvitløk og chili, limesaft og finrevet limeskall og nykvernet svart pepper.

Trinn 2

Legg maiskolbene over varmekilden på grillen, snu dem av og til for å få en jevn grilling. Flytt maiskolbene til indirekte varme når de har fått nok farge. Pensle maiskolbene, ta ned lokket, og grill dem ferdige. Pensle med mer smør underveis.

Trinn 3

Server de ferdige maiskolbene med resten av smøret og revet parmesan.