Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grillet lammelår med grønne grønnsaker

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
41 planlagt
Grillet lammelår med grønne grønnsaker
Klikk og dra
til kalenderen
Grillet lammelår med Couve a mineira er en kålrett som opprinnelig kommer fra Portugal. Her er en versjon hvor kål er byttet med brokkoli, squash og spinat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lammelår

525 g
Krydret lammelår i skiver

Couve a Mineira

0,8 stk
Brokkoli
0,8 stk
Squash
0,8 pose
Spinat
0,8 fedd
Hvitløk
1,5 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill lammelårskivene på direkte varme på begge sider til de får en fin grillfarge. Flytt dem så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til lårskivene er ferdige.

Tips og råd:

Trinn 2

Kok brokkolibukettene knapt møre. Stek skivet hvitløk i olivenolje til de er gylne, ha brokkolibuketter, skivet scuash og spinat og stek i noen minutter til brokkolien og squashen er myk. Smak til med salt. Server grønnsakene til grillet lammelår.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender