Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grillet laks med mangosalsa

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
741 planlagt
Grillet laks med mangosalsa
Klikk og dra
til kalenderen
Fuego del mar! Mangosalsaen er både litt søt og litt sterk – den gir ekstra futt til de saftige, grillede laksestykkene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Mango
0,5 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt frukt og grønnsaker i terninger, finhakk chili og press over lime. La salsaen stå minst en halvtime før servering.

Trinn 2

Grill eller stek laksen på begge sider 3-5 minutter. Hvis du ønsker mer Tex Mex-smak, kan du krydre den med Fajita kryddermix før du griller den.

Serveringsforslag

Dryss over frisk koriander. For ekstra tilbehør, server guacamole med friske spinatblader vendt inn eller ris.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender