Grillet laks med mangosalsa

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
813 planlagt
Grillet laks med mangosalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Fuego del mar! Mangosalsaen er både litt søt og litt sterk – den gir ekstra futt til de saftige, grillede laksestykkene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Mango
0,5 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt frukt og grønnsaker i terninger, finhakk chili og press over lime. La salsaen stå minst en halvtime før servering.

Trinn 2

Grill eller stek laksen på begge sider 3-5 minutter. Hvis du ønsker mer Tex Mex-smak, kan du krydre den med Fajita kryddermix før du griller den.

Serveringsforslag

Dryss over frisk koriander. For ekstra tilbehør, server guacamole med friske spinatblader vendt inn eller ris.