Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillet laks med karri

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
79 planlagt
Grillet laks med karri
Legg oppskrift
i handlelapp
Karri er en rikt sammensatt kryddermix, full av blant annet antioksidanter – men først og fremst er det fabelaktig godt og i denne retten er den grill-laksens orientalske bestevenn.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Løk
3 stk
Gulrot
1 pose
Brokkoli- og blomkålblanding REMA 1000
1 stk
Lime
2 ts
Karri
3 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen. Strø karri og salt på fiskestykkene. Varm en panne med litt olivenolje og stek fisken i 2 minutter på hver side, eller grill den rett på varm grill.

Trinn 2

Trinn 2

Vask og skjær løk og gulrøtter i strimler og finhakk hvitløk. Varm en panne eller wok med litt olje og wok løk, gulrøtter, hvitløk og brokkoli- og blomkålblandingen i flere omganger. Da bevarer du konsistensen og sprøheten i grønnsakene bedre.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med presset lime, kajennepepper og soyasaus. Server karrilaksen sammen med ris og grønnsaker.

Serveringsforslag

En kald dressing av yoghurt og sitron smaker deilig til.