Grillet laks med karri

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
98 planlagt
Grillet laks med karri
Legg oppskrift
i handlelapp
Karri er en rikt sammensatt kryddermix, full av blant annet antioksidanter – men først og fremst er det fabelaktig godt og i denne retten er den grill-laksens orientalske bestevenn.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Løk
3 stk
Gulrot
1 pose
Brokkoli- og blomkålblanding REMA 1000
1 stk
Lime
2 ts
Karri
3 ss
Olivenolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen. Strø karri og salt på fiskestykkene. Varm en panne med litt olivenolje og stek fisken i 2 minutter på hver side, eller grill den rett på varm grill.

Trinn 2

Trinn 2

Vask og skjær løk og gulrøtter i strimler og finhakk hvitløk. Varm en panne eller wok med litt olje og wok løk, gulrøtter, hvitløk og brokkoli- og blomkålblandingen i flere omganger. Da bevarer du konsistensen og sprøheten i grønnsakene bedre.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med presset lime, kajennepepper og soyasaus. Server karrilaksen sammen med ris og grønnsaker.

Serveringsforslag

En kald dressing av yoghurt og sitron smaker deilig til.