Grillet løk og paprika

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
61 planlagt
Grillet løk og paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Både løk og paprika får en dyp, sødmefull smak av varmebehandlingen. Chili gir blandingen ekstra sting.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Rød paprika
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Stor løk
1 stk
Rød chili
1 ts
Tørket oregano
2 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hel paprika og løk til utsiden blir svart. Legg grillede paprikaer i en bolle og dekk med plastfolie, ca. 10 minutter.

Trinn 2

Ta av skinnet på paprikaene, fjern kjernen og kutt i strimler. Rens løken og skjær i båter. Finhakk chilien.

Trinn 3

Bland sammen paprikastrimler, løkbåter og chili i en bolle. Tilsett olje og oregano, og smak til med salt og pepper.

Prøv også
Prøv også