Grillet kyllinglår med spicy thaisalat

Tidsbruk 20 minutter
16 ingredienser
492 planlagt
Grillet kyllinglår med spicy thaisalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne oppskriften på grillet kyllinglår er laget i en fei. Kutt opp grønnsaker, varm opp eller grill kyllinglårene og lag dressing – ferdig!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Spicy thaisalat med grillet kyllinglår

850 g
Grillet kyllinglår
1 pose
Salatmiks
0.5 stk
Agurk
1 pakke
Vårløk
2 stang
Stangselleri
1 stk
Rødløk
1 potte
Koriander
0.5 potte
Mynte
4 stk
Tomat

Dressing

0.5 dl
Limejuice
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
0.5 dl
Fish sauce
2 ss
Sukker
1 ss
Sesamfrø
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 °C varmluft og ovnsbak de grillede kyllinglårene i 15 minutter.

Trinn 2

Vask og kutt grønnsaker i grove biter og anrett på fat. Dryss på blader med koriander og mynte.

Trinn 3

Finhakk chilli og hvitløk, bland sammen alle ingredienser til en dressing. Hell over thaisalaten og den grillede kyllingen.

Tips!

Bruker du grillen trenger kyllinglårene kun et par minutter på hver side til de blir gjennomvarme.