Grillet kyllingbryst med bønnesalat

Tidsbruk 15 minutter
2 ingredienser
127 planlagt
Grillet kyllingbryst med bønnesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Sommerens enkleste grillmiddag! Når kyllingbrystene har fått riktig farge er det bare å servere med den ferdige bønnesalaten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

450 g
Craig's Magic dust kyllingbryst
0,8 stk
BØNNESALAT, 200GR

Slik gjør du

Trinn 1

Start grillingen av kyllingfiletene på indirekte varme med lokket på. Etter ca. 8-10 minutter løsner filetene slik at de kan snus uten at de henger fast. Da kan filetene grilles i noen sekunder på direkte varme for å gi dem en fin farge. Legg kyllingfiletene tilbake på indirekte varme i noen minutter for å bli ferdige. La filetene hvile noen minutter før servering.

Trinn 2

Server kyllingfiletene med bønnesalaten.