Grillet hjertesalat med dressing

4.1 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
253 planlagt
Grillet hjertesalat med dressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Salaten får en helt ny smak når du griller den. Server grillet hjertesalat som tilbehør, eller som en smårett i seg selv, med dressing og baconbiter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Hjertesalat
70 g
Blåmuggost, mild og myk
1 boks
Lettrømme
1 ts
Sitronsaft
2 ss
Persille eller gressløk, hakket
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm grillen til høy temperatur. Del hjertesalaten i to. Skyll og tørk godt. Finhakk persille eller gressløk.

Trinn 2

Bruk gaffel eller stavmikser til å blande sammen rømme, sitron, urter og blåmuggost. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Legg salaten med snittflaten ned på grillen til du får fine grillstriper. Dette tar ca. 20 sekunder på en varm grill. Server med dressing og et dryss urter over.