Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillet entrecôte med katalanske grønnsaker

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
88 planlagt
Grillet entrecôte med katalanske grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
I Catalonia legges grønnsakene på grillen – i denne ovnsbakte varianten blir de perfekt tibehør til den saftige fredagsbiffen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
2 stk
Rød paprika
2 stk
Løk
1 stk
Squash
2 ss
Rosmarin
200 g
Poteter
1 stk
Sitron
3 ss
Olivenolje REMA 1000
10 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Del paprika i to og fjern innmaten, skrell løk og del i to. Squashen deles opp i tykke skiver. Potetene vaskes med skallet på og deles opp i tykke skiver.

Trinn 2

Trinn 2

Bland alle grønnsakene og hele hvitløksfedd med skall i en langpanne. Ha over olivenolje, presset sitron, hakket rosmarin, salt og pepper. Bak i ovn ved 180°C i ca. 30 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Entrecôten pensles lett med olje og krydres på begge sider med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Grill i tørr panne i ca. 2-3 minutter på hver side. La kjøttet hvile i ca. 5 minutter før du skjærer entrecôten i skiver, så beholder du saften og mørheten.

Serveringsforslag

Peppersaus eller bearnaisesaus passer godt til denne retten. Du kan også bruke andre typer grønnsaker, som rotgrønnsaker og sopp.