Grillet ørret med ris og pickle-salat

9 ingredienser
158 planlagt
Grillet ørret med ris og pickle-salat
Legg oppskrift
i handlelapp
Grillet ørret med ris og pickle-salat. Pensle ørretstykker i alu-form med Teriyaki Sauce og dryss over sesamfrø. Perfekt til å servere på varme sommerkvelder!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Ørretfilet
4 dl
Jasminris
2 ss
Solsikkeolje

Pickel-salat

1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødløk

Dressing

2.5 dl
Riseddik
2 ss
Sukker
2 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt grønnsakene i tynne skiver. Bland dressingen og hell over grønnsakene i et glass med lokk.La grønnsakene stå i minst én time, gjerne natten over.

Trinn 2

Pensle fisken med solsikkeolje. Ha grillen på middels varme og pensle grillristen.
Legg fisken forsiktig på direkte varme med skinnsiden opp.
La fisken ligge til den har fått grillstriper og begynner å løsne fra grillristen.
Snu fisken med en tynn grillspade (eller perforert stekespade til fisk) og legg fisken på indirekte varme med lokket på til den er ferdig.

Trinn 3

Kok risen etter anvisning på pakken og server ørreten med ris og pickle-salaten.

Bilde mangler

ØRRETFILET I MARINADE 500