Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillede scampi på kokosris

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
2574 planlagt
Grillede scampi på kokosris
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Go get `em tiger! Tigerreker kalles scampi her i landet, men bestiller du scampi i utlandet får du sjøkreps på bordet. Kreps eller reke – denne skalldyr-retten smaker fantastisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Frosne eller ferdigkokte scampi
3 dl
Middagsris
1 stk
Løk
2 stk
Fennikel
1 stk
Rød chili
1 boks
Kokosmelk
1 stk
Lime
3 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin og rens scampi. Kok ris med litt salt og olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Ha olivenolje, salt og pepper på scampiene og grill dem i tørr varm panne eller på spyd over grillen.

Trinn 3

Trinn 3

Hakk løk og fennikel i terninger og finhakk chili og hvitløk. Stek alt i olivenolje på middels varme i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Skru opp varmen og tilsett kokosmelk og kokt ris. Bland og smak til med limesaft, salt og kajennepepper. Anrett scampiene på kokosrisen og server!

Serveringsforslag

Her er det godt med litt frisk salat og finhakket koriander.