Grillede pølser med potetsalat og agurksalat

Tidsbruk 30 minutter
6 ingredienser
185 planlagt
Grillede pølser med potetsalat og agurksalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Syrlig, sødmefull – og hot! Slik er agurksalaten som sammen med potetsalat gjør pølser til et fullverdig middagsmåltid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Chilidog Habanero

3 pakke
Chilidog

Potetsalat

1 boks
Grillpotetsalat

Agurksalsa

15 skive
Sylteagurk
1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Rød chili
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Lag agurksalsa. Grovhakk sylteagurk og rødløk og smak til med finhakket chili og litt salt.

Trinn 2

Grill pølsene. Start på indirekte varme. Gi pølsene nok tid til å bli gjennomvarme. Det vil ta et par minutter med tynne pølser, noen minutter til med tykkere pølser. Flytt pølsene etter hvert over på direkte varme hvis du ønsker å gi dem mer grillfarge eller -striper.

Trinn 3

Server pølser med agurksalsa og potetsalat.