Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grillede kamskjell med blomkålkrem

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
117 planlagt
Grillede kamskjell med blomkålkrem
Klikk og dra
til kalenderen
Kamskjell er en delikatesse som vi har god tilgang på i Norge. Her får kamskjellene følge av en mild blomkålkrem og en spicy mango- og chilisalsa.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kamskjell

6 stk
Kamskjell
1,5 ss
Olivenolje
1,5 ss
Smør
0,4 stk
Sitron

Blomkålkrem

0,8 stk
Blomkål
1,5 ss
Smør
2,3 ss
Kremost naturell

Mangosalsa

0,8 stk
Mango
0,8 ss
Olivenolje til mangosalsa
0,8 ss
Lys sirup
0,8 stk
Rød chili

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Del kamskjellene i to på langs og vend dem i litt olivenolje. Grill på høy varme på den ene siden – ca. 1 minutt. Pensle med smeltet smør og riv litt sitronskall over.

Trinn 3

Trinn 3

Del blomkål i jevne biter og kok dem møre. Hell av vannet og kjør til puré i blender med smør og kremost. Smak til med salt.

Trinn 4

Trinn 4

Skrell og skjær mango i terninger og bland med olivenolje, sirup og finhakket brent chili. Smak til med salt og pepper. Server kamskjellene med blomkålkrem og mango- og chilisalsa.

Serveringsforslag

Det er bedre å steke kamskjellene for lite enn for mye! Steker du for mye, blir de seige.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender