Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillede kamskjell med blomkålkrem

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
120 planlagt
Grillede kamskjell med blomkålkrem
Legg oppskrift
i handlelapp
Kamskjell er en delikatesse som vi har god tilgang på i Norge. Her får kamskjellene følge av en mild blomkålkrem og en spicy mango- og chilisalsa.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kamskjell

6 stk
Kamskjell
1,5 ss
Olivenolje
1,5 ss
Smør
0,4 stk
Sitron

Blomkålkrem

0,8 stk
Blomkål
1,5 ss
Smør
2,3 ss
Kremost naturell

Mangosalsa

0,8 stk
Mango
0,8 ss
Olivenolje til mangosalsa
0,8 ss
Lys sirup
0,8 stk
Rød chili

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Del kamskjellene i to på langs og vend dem i litt olivenolje. Grill på høy varme på den ene siden – ca. 1 minutt. Pensle med smeltet smør og riv litt sitronskall over.

Trinn 3

Trinn 3

Del blomkål i jevne biter og kok dem møre. Hell av vannet og kjør til puré i blender med smør og kremost. Smak til med salt.

Trinn 4

Trinn 4

Skrell og skjær mango i terninger og bland med olivenolje, sirup og finhakket brent chili. Smak til med salt og pepper. Server kamskjellene med blomkålkrem og mango- og chilisalsa.

Serveringsforslag

Det er bedre å steke kamskjellene for lite enn for mye! Steker du for mye, blir de seige.