Grillede grønnsaker med balsamico | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Grillede grønnsaker med balsamico

Grillede grønnsaker med balsamico

3.8 i snitt
Grillede grønnsaker med balsamico
Denne oppskriften egner seg godt til alle typer grillet kjøtt og fisk. Den er superenkel og tar svært kort tid å forberede. Bytt gjerne ut med dine egne favorittgrønnsaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Squash
1 stk
Aubergine
1 bunt
Asparges
2 dl
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili
1 neve
Hakket basilikum
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fyr opp grillens mens du klargjør grønnsaker og annen grillmat.

  2. Trinn 2

    Kjør olivenolje med hvitløk og chili i en stavmikser foodprosessor.

    Del squash og aubergine på langs. Skrell asparges.

    Pensle grønnsakene på begge sider med olje, og dryss på med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Grill grønnsakene på direkte varme på grillen.

    Grønnsakene trenger ca. tre minutter på hver side for å slik at de blir møre. Ønsker du mer crispy grønnsaker kan du korte ned tiden på grillen.

  4. Trinn 4

    Hakk basilikum og dryss over grønnsakene før servering. Ha også over litt ekstra god olivenolje og balsamicoeddik!

    Server som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk!