Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillede grønnsaker med parmesan

Tidsbruk 45 minutter
16 ingredienser
70 planlagt
Grillede grønnsaker med parmesan
Legg oppskrift
i handlelapp
Når du først har fyrt opp grillen, lager denne salaten seg nesten selv. Den egner seg både som forrett og som tilbehørssalat til grillmaten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grønnsaker og parmesan

0,8 stk
Squash
0,8 stk
Aubergine
1,5 stk
Rød paprika
0,8 pakke
Vårløk
0,8 bunt
Asparges
1,5 dl
Olivenolje
1,5 stk
Chili
112,5 g
Parmesan
0,8 ts
Salt
0,8 ts
Kvernet pepper

Balsamicodressing

0,8 dl
Olivenolje
0,4 dl
Balsamicoeddik
1,5 stk
Sjalottløk
0,8 potte
Persille
0,4 ts
Salt
0,2 ts
Kvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll grønnsakene, kutt squash og aubergine i skiver, paprika i fire biter og kutt av nederste delen av aspargesen. Asparges og vårløk kan grilles hele. Vend grønnsakene i olivenolje, hakket chili, salt og pepper.

Trinn 2

Legg grønnsakene på varm grill og grill til de er passe møre og har fått en fin grillfarge. Anrett dem på et stort fat og legg på tynne skiver med høvlet parmesan.

Trinn 3

Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik, hakket sjalottløk, hakket persille, salt og pepper. Hell dressingen over grønnsakene.

Serveringsforslag

Server gjerne salaten med godt brød.

Prøv også