Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grillbrett for enhver smak

Tidsbruk 20 minutter
12 ingredienser
283 planlagt
Grillbrett for enhver smak
Legg oppskrift
i handlelapp
Litt for enhver smak er ofte et mantra rundt grillen. Her har vi virkelig tatt den ut. Og sammen med den spennende dressingen, vil hele familien komme smilende til bords.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grillbrett

1 stk
Grillbrett

Tilbehør

2 stk
Maiskolber
1 boks
Grill-potetsalat

Southern coleslaw dressing

1 stk
Sitron, presset
2 fedd
Hvitløk, presset
2 dl
Eplecidereddik
1,5 dl
Sukker
1 ts
Salt
1 ts
Kvernet sort pepper

Grønnsaker

0,5 stk
Liten hodekål
1 stk
Revet gulrot
0,5 stk
Rødløk, skåret i strimler

Slik gjør du

Trinn 1

Southern Coleslaw: Bland sammen dressingingrediensene i en liten bolle. Ha grønnsakene i en annen bolle. Hell over dressing og bland godt sammen. Dekk over bollen med plastfilm og la coleslaw’en stå i kjøleskapet i en time før den skal spises.

Trinn 2

Slik griller du grillbrett: Grill svinekotelettene og nakkekotelettene på sterk varme for å få en fin grillfarge på begge sider. Flytt så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til den er ferdig. Ribbestykket kan grilles på samme måte, men trenger litt mindre tid på indirekte varme. Kan også grilles kun på direkte varme. Da må det snus ofte for å unngå at det blir brent. Server med grillede maiskolber og potetsalat.

Beregn ca 150 g kjøtt per person

Grillmix med koteletter, grillribbe og svinenakke

Grillmix med koteletter, grillribbe og svinenakke

Gilde