Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gressløksaus

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
132 planlagt
Gressløksaus
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel saus som gir et løft til alle typer varmebehandlet fisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Sjalottløk
2 dl
Hvitvin eller eplejuice
2 dl
Kremfløte
1 ts
Maizena
1 stk
Sitron
1 potte
Liten potte gressløk
1 ss
Smør
0,5 terning
Buljong
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Fres finhakket sjalottløk i smør i ett minutt. Tilsett hvitvin eller eplejuice og kok ned til det halve.

Trinn 2

Tilsett så fiskekraft og kok alt ned til ca. 2 dl. Ha i kremfløte og kok opp.

Trinn 3

Rør Maizena ut i kaldt vann og jevn sausen til en fyldig saus. Smak til med salt, pepper og litt presset sitron.

Trinn 4

Tilsett tilslutt finhakket gressløk.