Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Greek Hamburger

13 ingredienser
548 planlagt
Greek Hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne Hellas-inspirerte burgeren med landbrød, tomatskiver, fetaost, agurk, oliven og urtemajones når du vil lage en annerledes burger

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

2 pakke
Thick & Juicy Big Beef burger
8 skive
Landbrød
2 stk
Tomater i skiver
50 g
Apetina mild
0,3 stk
Agurk i skiver
2 ss
Sorte oliven, uten sten

Urtemajones

1 ss
Frisk persille
3 dl
Majones
1 ss
Frisk timian
0,5 ss
Frisk rosmarin
0,5 ss
Frisk estragon
0,5 stk
Sitron, saften
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Urtemajones: Finhakk urtene og bland det med majones. Smak til med presset sitron og evt. litt salt.

Trinn 4

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 5

Montér burger med valgt tilbehør.

Siderett

Husk også å planlegg "Grillet aubergine og squash". Se under!