Greek Hamburger

13 ingredienser
626 planlagt
Greek Hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne Hellas-inspirerte burgeren med landbrød, tomatskiver, fetaost, agurk, oliven og urtemajones når du vil lage en annerledes burger

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

2 pakke
Thick & Juicy Big Beef burger
8 skive
Landbrød
2 stk
Tomater i skiver
50 g
Apetina mild
0,3 stk
Agurk i skiver
2 ss
Sorte oliven, uten sten

Urtemajones

1 ss
Frisk persille
3 dl
Majones
1 ss
Frisk timian
0,5 ss
Frisk rosmarin
0,5 ss
Frisk estragon
0,5 stk
Sitron, saften
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Urtemajones: Finhakk urtene og bland det med majones. Smak til med presset sitron og evt. litt salt.

Trinn 4

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 5

Montér burger med valgt tilbehør.

Siderett

Husk også å planlegg "Grillet aubergine og squash". Se under!