Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Gratinerte poteter med bacon og soppkrem

Tidsbruk 50 minutter
10 ingredienser
82 planlagt
Gratinerte poteter med bacon og soppkrem
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Gratinert middagssuksess? Da er det sopp til deg. I en kremet blanding med champignon, løk og hvitløk. Her har du oppskriften på en ovnsbakt rett som ganske sikkert vil gjøre stor lykke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strynbacon 150 g Nordfjord
1 stk
Løk
600 g
Poteter
200 g
Champignon
3 dl
Matfløte Tine
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Grov sennep Idun
1 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Kok potetene møre med skallet på og avkjøl. Del dem opp i tykke skiver og legg skivene i en smurt, ildfast form.

Trinn 2

Trinn 2

Sprøstek grovhakket bacon i olje, tilsett skivet champignon, løk i båter og finhakket hvitløk. Ha i hvitvinseddik, la det dampe ut og tilsett fløte.

Trinn 3

Trinn 3

Rør inn sennep og timian og smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Hell det over potetene og bak i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Serveringsforslag

Grønn salat og finhakket persille smaker forfriskende til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender