Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gratinerte poteter med bacon og soppkrem

Tidsbruk 50 minutter
10 ingredienser
87 planlagt
Gratinerte poteter med bacon og soppkrem
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Gratinert middagssuksess? Da er det sopp til deg. I en kremet blanding med champignon, løk og hvitløk. Her har du oppskriften på en ovnsbakt rett som ganske sikkert vil gjøre stor lykke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strynbacon 150 g Nordfjord
1 stk
Løk
600 g
Poteter
200 g
Champignon
3 dl
Matfløte Tine
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Grov sennep Idun
1 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Kok potetene møre med skallet på og avkjøl. Del dem opp i tykke skiver og legg skivene i en smurt, ildfast form.

Trinn 2

Trinn 2

Sprøstek grovhakket bacon i olje, tilsett skivet champignon, løk i båter og finhakket hvitløk. Ha i hvitvinseddik, la det dampe ut og tilsett fløte.

Trinn 3

Trinn 3

Rør inn sennep og timian og smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Hell det over potetene og bak i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Serveringsforslag

Grønn salat og finhakket persille smaker forfriskende til.