Gratinerte lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe

5 ingredienser
68 planlagt
Gratinerte lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag denne deilige ovnsretten hvis du er så heldig å ha pinnekjøttrester i kjøleskapet!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Lefser
0,5 dl
Pølsesennep
400 g
Dampet pinnekjøttkjøtt
400 g
Kålrotstappe
100 g
Jarlsbergost, gjerne vellagret

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en ovn til 250 grader med grillelementet på. Brett ut lefsene og smør dem med pølsesennep. Fordel renset, opprevet, kokt pinnekjøtt på lefsene og smør på ferdiglaget kålrotstappe.

Trinn 2

Rull lefsene sammen og legg dem i en ildfast form. Dryss med revet Jarlsbergost eller annen gulost.

Trinn 3

Sett formen nederst i ovnen og la lefsene gratineres i ca. 10 minutter til de er lysebrune på ostetoppingen. Server med blandet salat.