Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Gratinerte lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe

5 ingredienser
1 planlagt
Gratinerte lefser med pinnekjøtt og kålrotstappe
Klikk og dra
til kalenderen
Lag denne deilige ovnsretten hvis du er så heldig å ha pinnekjøttrester i kjøleskapet!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Lefser
0,5 dl
Pølsesennep
400 g
Dampet pinnekjøttkjøtt
400 g
Kålrotstappe
100 g
Jarlsbergost, gjerne vellagret

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en ovn til 250 grader med grillelementet på. Brett ut lefsene og smør dem med pølsesennep. Fordel renset, opprevet, kokt pinnekjøtt på lefsene og smør på ferdiglaget kålrotstappe.

Trinn 2

Rull lefsene sammen og legg dem i en ildfast form. Dryss med revet Jarlsbergost eller annen gulost.

Trinn 3

Sett formen nederst i ovnen og la lefsene gratineres i ca. 10 minutter til de er lysebrune på ostetoppingen. Server med blandet salat.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender