Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gratinerte krabbeskjell

Tidsbruk 25 minutter
16 ingredienser
69 planlagt
Gratinerte krabbeskjell
Legg oppskrift
i handlelapp
Mango, ingefær, chili og lime gir en spicy friskhet til det sødmefulle krabbekjøttet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Gratinerte krabbeskjell

4 stk
Krabbeskjell
1 stk
Mango
1 ss
Ingefær, revet
0,5 stk
Chilipepper
1 ss
Lime, presset
4 stk
Eggeplommer
100 g
Revet ost
1 klype
Salt

Squashsalat med mynte

1 stk
Squash
1 stk
Rødløk
1 stk
Chilipepper
1 stk
Lime
1 dl
Mynte, finhakket
0,5 dl
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 240 °C. Ta krabbekjøttet ut av krabbeskallene. Vask skallene og knekk kantene så skallet får større plass til fyllet.

Trinn 2

Bland krabbekjøttet med mango kuttet i små terninger, revet ingefær, finhakket chili, presset lime og sammenpiskede eggeplommer. Eggeplommene er til for å tykne stuingen når den stekes. Smak til med salt og legg stuingen tilbake i det rengjorte krabbeskallet.

Trinn 3

Dryss krabbestuingen med revet ost og bak i 7 minutter til osten er smeltet og gyllenbrun.

Trinn 4

Strimle squashen i tynne skiver med en potetskreller eller ostehøvel. Kutt rødløk i tynne skiver og chili i tynne ringer. Bland squashen med rødløk, chili, presset lime og olivenolje. Smak til med salt og nykvernet pepper. Tilsett frisk, finstrimlet mynte, bland godt og server.