Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gratinerte fiskeboller med grønnsaker

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
63 planlagt
Gratinerte fiskeboller med grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Boller i ovnen? Gratinerer så mye! Legg karrilokk over barnas fiskefavoritt og la stekeovnen fullføre middagssuksessen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
5 dl
Helmelk Tine
500 g
Brokkoli- og blomkålblanding REMA 1000
500 g
Poteter
3 ss
Smør
4 ss
Hvetemel
1 ts
Karri
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200?C. Kok potetene. Smelt smør og fres med karri. Rør inn hvetemel, spe med kraft og melk og rør hele tiden slik at det ikke klumper seg. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Bland fiskebollene i sausen, ha det over i en ildfast form og gratiner i ovnen i ca. 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Tilbered grønnsakene som anvist på pakken. Ha over litt olivenolje før servering. Server de gratinerte fiskebollene med kokte poteter og grønnsaker.

Serveringsforslag

Bland gjerne grønnsakene inn i sausen sammen med fiskebollene og gratiner alt.