Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Gratinert svinefilet med aspargesbønner og potetstappe

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
343 planlagt
Gratinert svinefilet med aspargesbønner og potetstappe
Klikk og dra
til kalenderen
Du kan fint lage festmat på travle dager også – gratinert svinefilet er en rask ovnsrett og med deilig, hjemmelaget potetstappe blir den garantert en familiefavoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Indrefilet av svin ca 600 g Nordfjord
600 g
Poteter
1 stk
Matfløte Tine
1 stk
Løk
100 g
Hvitost REMA 1000
2 ss
Kruspersille, liten
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
2 ss
Dijon sennep
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Potetene skrelles, kuttes i biter og kokes møre i vann. Sil av vannet. Kok opp fløten og hell over potetene. Mos til en grov potetstappe. Smak til med salt, pepper og sennep.

Trinn 2

Trinn 2

Svinefileten krydres med salt og pepper. Brun den godt i stekepanne på begge sider i litt olje. Legg over i en ildfast form.

Trinn 3

Trinn 3

Finhakk løken og bland halvparten sammen med revet ost og persille og fordel på toppen på svinefileten. Gratiner i forvarmet ovn ved 190°C i ca. 10-15 minutter til den er gjennomstekt.

Trinn 4

Trinn 4

Stekte aspargesbønner i stekesjy: Fres finhakket hvitløk og resten av løken i 3/4 av olivenoljen. Ha i aspargesbønner og stek det sammen med løken. Smak til med soyasaus og pepper.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender