Gratinert laks med potetsalat

Tidsbruk 55 minutter
9 ingredienser
774 planlagt
Gratinert laks med potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Ovnsbakt laks med nypoteter? det høres godt ut, og smaker enda bedre! Crème Fraîche gir ekstra frisk forsommersmak til denne herlige familiefavoritte.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Agurk
1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Crème fraîche Tine
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Rødløk
300 g
Poteter
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Timian, tørket
2 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180?C. Kok potetene. Legg laksen i en ildfast smurt form. Visp sammen crème fraîche og egg med timian og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel urterøren over laksen og bak fisken i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær kokte poteter og løk i tynne skiver og bland alt med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Server laksen sammen med potetsalaten.

Serveringsforslag

Skjær agurk i strimler med en ostehøvel og bland den med potetsalaten.