Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Gratinert laks med potetsalat

Tidsbruk 55 minutter
9 ingredienser
658 planlagt
Gratinert laks med potetsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Ovnsbakt laks med nypoteter? det høres godt ut, og smaker enda bedre! Crème Fraîche gir ekstra frisk forsommersmak til denne herlige familiefavoritte.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Agurk
1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Crème fraîche Tine
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Rødløk
300 g
Poteter
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Timian, tørket
2 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180?C. Kok potetene. Legg laksen i en ildfast smurt form. Visp sammen crème fraîche og egg med timian og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel urterøren over laksen og bak fisken i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær kokte poteter og løk i tynne skiver og bland alt med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Server laksen sammen med potetsalaten.

Serveringsforslag

Skjær agurk i strimler med en ostehøvel og bland den med potetsalaten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender