Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gratinert laks med potetsalat

Tidsbruk 55 minutter
9 ingredienser
715 planlagt
Gratinert laks med potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Ovnsbakt laks med nypoteter? det høres godt ut, og smaker enda bedre! Crème Fraîche gir ekstra frisk forsommersmak til denne herlige familiefavoritte.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Agurk
1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Crème fraîche Tine
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Rødløk
300 g
Poteter
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Timian, tørket
2 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180?C. Kok potetene. Legg laksen i en ildfast smurt form. Visp sammen crème fraîche og egg med timian og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel urterøren over laksen og bak fisken i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær kokte poteter og løk i tynne skiver og bland alt med olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Server laksen sammen med potetsalaten.

Serveringsforslag

Skjær agurk i strimler med en ostehøvel og bland den med potetsalaten.