Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gratinert kylling med grønnsakscarbonara

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
149 planlagt
Gratinert kylling med grønnsakscarbonara
Legg oppskrift
i handlelapp
Trylling med kylling! Hvorfor ta til takke med skikkelig kjedelig kylling når du nokså enkelt kan forvandle den til en smaksopplevelse utenom det vanlige? Denne urtekrem-varianten er forbløffende god.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 600 g, Solvinge
1 stk
Squash
1 pose
Bladspinat
5 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
1 ss
Timian
3 ss
Kruspersille, liten
500 g
Spaghetti REMA 1000
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Grov sennep Idun

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Pisk egg med sennep (et egg per ss med sennep) og revet parmesan. Bland inn finhakket persille, hvitløk og timian, og smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel urtekremen på toppen av hver kyllingfilet. Legg dem i en smurt, ildfast form og bak i ovnen i ca. 20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Lag lange bånd av squashen med en skreller og vask spinaten. Kok spaghetti som anvist på pakken, sil av vannet og vend inn squash, spinat og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Fordel kylling, spaghetti og grønnsaker på tallerkenene og topp med eggeplomme (en plomme per tallerken). Vend plommen inn i spaghettien før du spiser

Serveringsforslag

Ha gjerne revet parmesan og basilikum på toppen.