Granola med kokos og aprikos

Tidsbruk 60 minutter
14 ingredienser
113 planlagt
Granola med kokos og aprikos
Legg oppskrift
i handlelapp
Sunn mat kan også smake fantastisk godt! Granola er et eksempel på det, og her har jeg laget en oppskrift med aprikos og kokos. Den egner seg like godt som dessert og frokost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Granola

168,8 g
4-Korn
52,5 g
Valnøttkjerner
37,5 g
Hasselnøttkjerner
52,5 g
Mandelskiver
0,8 ts
Malt kanel
0,4 ts
Malt ingefær
67,5 g
Lys sirup
0,8 ss
Solsikkeolje
90 g
Eplemos
37,5 g
Kokosmasse
37,5 g
Tørkede aprikoser
45 g
Sesamfrø
0,4 ts
Salt

Server med

0,8 pakke
Vaniljekrem

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.

Trinn 2

Trinn 2

Rør alle ingrediensene utenom aprikos sammen i en bolle før du fordeler massen på et stekebrett med bakepapir. Stek på 150 grader i rundt 45 minutter. Rør rundt noen ganger under stekingen. Pass på at massen ikke blir brent, ta den ut når granolaen er gyllen og sprø.

Trinn 3

Trinn 3

Bland inn strimler med aprikos og avkjøl. Server den sammen med yoghurt, vaniljekesam eller vaniljekrem.