Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grønnsaksuppe med spinat

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
405 planlagt
Grønnsaksuppe med spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Energioppskriften! Hva er vel bedre enn en varm og fyldig suppe på kalde, mørke dager? Denne suppen er full av gode grønnsaker - perfekt for både smaksløker og tiltakslyst.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Bladspinat
1 stk
Løk
200 g
Kålrot
3 stk
Gulrot
200 g
Sellerirot
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
10 dl
Grønnsaksbuljong
1 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Stek baguetter som anvist på pakken. Rens og skjær løk, hvitløk, kålrot, gulrot og sellerirot i små biter.

Trinn 2

Trinn 2

Fres alle grønnsakene blanke i en kjele med olje. Tilsett hvitvinseddik og la det dampe ut.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i varm buljong og la det småkoke til grønnsakene er møre.

Trinn 4

Trinn 4

Ta ut halvparten av grønnsakene og kjør resten av suppen smidig med en stavmikser. Smak til med kajennepepper. Ha resten av grønnsakene tilbake i suppen, bland inn vasket spinat og kok raskt opp. Server suppen med nystekte hvitløksbaguetter.