Grønnsaksuppe med spinat

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
437 planlagt
Grønnsaksuppe med spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Energioppskriften! Hva er vel bedre enn en varm og fyldig suppe på kalde, mørke dager? Denne suppen er full av gode grønnsaker - perfekt for både smaksløker og tiltakslyst.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Bladspinat
1 stk
Løk
200 g
Kålrot
3 stk
Gulrot
200 g
Sellerirot
1 pose
Hvitløksbaguetter REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
10 dl
Grønnsaksbuljong
1 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Stek baguetter som anvist på pakken. Rens og skjær løk, hvitløk, kålrot, gulrot og sellerirot i små biter.

Trinn 2

Trinn 2

Fres alle grønnsakene blanke i en kjele med olje. Tilsett hvitvinseddik og la det dampe ut.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i varm buljong og la det småkoke til grønnsakene er møre.

Trinn 4

Trinn 4

Ta ut halvparten av grønnsakene og kjør resten av suppen smidig med en stavmikser. Smak til med kajennepepper. Ha resten av grønnsakene tilbake i suppen, bland inn vasket spinat og kok raskt opp. Server suppen med nystekte hvitløksbaguetter.