Grønnsakssuppe med torsk

Tidsbruk 60 minutter
7 ingredienser
808 planlagt
Grønnsakssuppe med torsk
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Kutt og kok – få middager er så ukompliserte som en god suppe laget med ferske grønnsaker. Her supplerer torsketerningene det lille ekstra, og vips – ukens enkleste middagsfavoritt er klar til servering.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Poteter, løsvekt
1 stk
Gulrot
1 stk
Purre
1 stk
Sellerirot
0,5 stk
Kålrot
500 g
Torskefilet frossen, 4x125 g, Godehav
1 l
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten.)

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Skrell og skjær alle grønnsakene i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Kok dem møre i buljongen, spe med vann om nødvendig. Skjær fisken i terninger og legg dem på toppen av suppen. Trekk forsiktig under lokk i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Ha gjerne hakket frisk persille på toppen.