Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grønnsakssuppe med torsk

Tidsbruk 60 minutter
7 ingredienser
761 planlagt
Grønnsakssuppe med torsk
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Kutt og kok – få middager er så ukompliserte som en god suppe laget med ferske grønnsaker. Her supplerer torsketerningene det lille ekstra, og vips – ukens enkleste middagsfavoritt er klar til servering.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Poteter, løsvekt
1 stk
Gulrot
1 stk
Purre
1 stk
Sellerirot
0,5 stk
Kålrot
500 g
Torskefilet frossen, 4x125 g, Godehav
1 l
Grønnsaksbuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten.)

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Skrell og skjær alle grønnsakene i biter.

Trinn 2

Trinn 2

Kok dem møre i buljongen, spe med vann om nødvendig. Skjær fisken i terninger og legg dem på toppen av suppen. Trekk forsiktig under lokk i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Ha gjerne hakket frisk persille på toppen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender