Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grønnsaksragu med strimlet svinekjøtt

Tidsbruk 30 minutter
17 ingredienser
448 planlagt
Grønnsaksragu med strimlet svinekjøtt
Legg oppskrift
i handlelapp
Mange ingredienser og grønnsaker blir til en sunn gryterett med mye smak. Utrolig nok kan den lages på en halvtime!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grønnsaksragu

200 g
Pastinakk
1 stk
Løk
2 stk
Gulrøtter
3 stang
Stangselleri
3 fedd
Hvitløk
1 boks
Hakkede tomater
1 ss
Worcestershire sauce
3 ss
Olivenolje
1 terning
Hønsebuljong
1 klype
Maldonsalt
0,3 ts
Sort pepper

Strimlet svinebiff

300 g
Strimlet svinebiff
1 ss
Rapsolje
1 klype
Maldonsalt
0,3 ts
Pepper

Topp med

1 potte
Persille
1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og kutt pastinakk, løk, gule beter og stangselleri i 1 cm store biter. Finhakk hvitløken, ha den i en vid kasserolle med olivenolje og surr til den er gyllen. Tilsett grønnsakene og surr noen minutter før du tilsetter de hermetiske tomatene. Kok opp og tilsett Worcestershiresauce, hønsebuljongterning, salt og kvernet sort pepper. La det koke under lokk på lav varme i 10 minutter.

Trinn 2

Fres kjøttet i rapsolje i en panne og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet i kasserollen med grønnsakene og kok i ytterligere 2 minutter. Topp retten med god olivenolje og rikelig med hakket kruspersille.