Grønnsakspanne med ost

Tidsbruk 30 minutter
16 ingredienser
4566 planlagt
Grønnsakspanne med ost
Legg oppskrift
i handlelapp
En sunn og god grønnsaksmiddag som får ekstra god smak av hvitløk og chili. Et godt vegetaralternativ.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
300 g
Champignon
1 stk
Purre
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
100 g
Tomater
4 stk
Egg
100 g
Sammalt hvete, finmalt
2 dl
Lettmelk
200 g
Apetina Mild
1 pakke
Rucculasalat
0,5 dl
Olivenolje
1 ts
Salt
0,5 ts
Kvernet pepper
0,5 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Sett stekeovnen på 200°C varmluft.

Trinn 2

Rens og skrell alle grønnsakene unntatt tomatene og kutt dem i små biter. Ha dem i en stekepanne med ½ cm vann. Kok opp under lokk og kok i 1 minutt. Hell av det som er igjen av vann.

Trinn 3

Tilsett hakket hvitløk, chili og olivenolje. Stek i 3 minutter.

Trinn 4

Bland egg med mel og melk og visp godt sammen.

Trinn 5

Tilsett terninger av ost og smak til røren med salt og pepper. Hell røren over grønnsakene som er tilsatt tomater og la stekepannen stå i ovnen i ca 10 minutter til eggeblandingen har stivnet og osten begynner å smelte.

Trinn 6

Ved servering av grønnsakspannen legges ruccula på toppen.