Grønnsakslasagne

Tidsbruk 60 minutter
14 ingredienser
518 planlagt
Grønnsakslasagne
Legg oppskrift
i handlelapp
Ta et avbrekk fra kjøttmåltidene - de ovnsstekte grønnsakene i denne retten har masse smak og passer perfekt i en saftig lasagne.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Squashblanding

1 stk
Squash
250 g
Cottage cheese
1 dl
Lettmelk
1 ts
Raspet muskattnøtt
1 klype
Salt

Tomatsaus

1 stk
Løk
2 stk
Gulrøtter
2 fedd
Hvitløk
2 boks
Hakkede tomater
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Lasagneplater

0,5 pakke
Lasagneplater

Ost

100 g
Hvitost

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 250°C. Skjær squash i halve skiver. Bland cottage cheese, melk, raspet muskat og salt. Vend squashskivene inn i blandingen.

Trinn 2

Trinn 2

Fres grovhakket løk, gulrot i skiver, og finhakket hvitløk i olje. Tilsett hakkede tomater og la sausen koke inn i 5 minutter. Tilsett salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Legg lasagneplater, tomatsaus og squashblandingen lagvis i en ildfast form og dryss revet ost på toppen. Begynn og avslutt med saus.

Trinn 4

Trinn 4

Stekes i ca. 20-25 minutter til toppen er gyllen.

Serveringsforslag

Server gjerne salat ved siden av.