Grønnsaksfrittata i pita

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
246 planlagt
Grønnsaksfrittata i pita
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Hva kom først? Egget kommer i hvert fall raskest på bordet. Frittata er italiensk omelett, som gjør seg like godt til kjappe middager som til fredelige frokoster.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

6 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
1 pose
Bladspinat
1 stk
Rød paprika
200 g
Poteter
1 potte
Kruspersille, liten
4 stk
Pitabrød Hatting
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett stekeovnen på 200°C. Vask og kutt poteter, løk og paprika i terninger og legg dem på et bakepapir i langpannen. Ha på olivenolje, salt og pepper og bland inn. Stek grønnsakene i ca. 10 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Vask spinaten. Visp sammen egg, vann (1 dl for hver pose spinat), salt og pepper. Vend spinaten inn sammen med de stekte grønnsakene.

Trinn 3

Trinn 3

Hell over eggeblandingen og stek frittataen videre til den har satt seg, ca. 5 minutter. Varm samtidig pitabrødene i ovnen. Fordel grønnsaksfrittata i pitabrødene, og server dem med persille.

Serveringsforslag

Ha gjerne litt aioli i pitabrødet sammen med frittataen.