Grønnsaksfrikassé

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
35 planlagt
Grønnsaksfrikassé
Legg oppskrift
i handlelapp
Svært enkelt tilbehør til kjøtt og fisk. Grønnsakene beholder sin fine tekstur og får en fyldigere smak av smørfresingen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

100 g
Sukkererter
100 g
Aspargesbønner
1 stk
Gulrot
0,3 stk
Blomkål
0,3 stk
Grønn squash
3 ss
Smør
1 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens grønnsakene og kutt i staver eller terninger.

Trinn 2

Smelt smøret og fres grønnsakene i smøret i et par minutter. Ha på vann, salt og pepper.

Trinn 3

Kok opp og la småkoke under lokk i 2 minutter. Hell av kokevannet og server.