Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grønnsaksfrikassé

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
34 planlagt
Grønnsaksfrikassé
Klikk og dra
til kalenderen
Svært enkelt tilbehør til kjøtt og fisk. Grønnsakene beholder sin fine tekstur og får en fyldigere smak av smørfresingen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

100 g
Sukkererter
100 g
Aspargesbønner
1 stk
Gulrot
0,3 stk
Blomkål
0,3 stk
Grønn squash
3 ss
Smør
1 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens grønnsakene og kutt i staver eller terninger.

Trinn 2

Smelt smøret og fres grønnsakene i smøret i et par minutter. Ha på vann, salt og pepper.

Trinn 3

Kok opp og la småkoke under lokk i 2 minutter. Hell av kokevannet og server.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender