Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grønne asparges med spekeskinke og urtedressing

10 ingredienser
440 planlagt
Grønne asparges med spekeskinke og urtedressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne forretten er superenkel å lage – det tar ikke stort mer enn 15 minutter å gjøre den klar. Pass på at aspargesen ikke koker for lenge, den er best når den er sprø.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Asparges

375 g
Asparges
112,5 g
Serranoskinke
0,8 stk
Baguette

Urtedressing

1,1 dl
Créme Fraîche
0,8 ss
Sitron
0,4 ss
Sukker
0,8 ss
Dill
0,8 ss
Gressløk
0,8 ss
Estragon
0,4 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.

Trinn 2

Trinn 2

Knekk av den nederste delen av aspargesen. Fra der hvor den knekker og opp mot toppen er den uten trevler.

Trinn 3

Trinn 3

Skrell halve asparges fra midten ned mot knekkpunktet. Kok asparges i rikelig med lettsaltet vann i tre minutter. Avkjøl i iskaldt vann. Urtedressing: Bland alle ingrediensene i en bolle og smak til med salt og pepper. Rull tynne skiver spekeskinke rundt asparges. Anrett på tallerkener med urtedressingen ved siden av. Server nystekte baguetter til.

Serveringsforslag

Forberedelser: Asparges kan skrelles og kokes dagen før. Urtedressing kan lages to dager før. Forretten anrettes 30 minutter før den serveres.