Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grønne asparges med spekeskinke og eplesirup

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
141 planlagt
Grønne asparges med spekeskinke og eplesirup
Legg oppskrift
i handlelapp
Asparges med skinke er en klassiker; her har jeg fornyet den med en sursøt eplesirup som binder sammen de to hovedelementene. Enkelt og veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Asparges

0,8 bunt
Asparges
1,5 ss
Olivenolje Primo Cutrera
0,8 stk
Sitron
1,5 ss
Parmesanost

Sirup

0,8 dl
Sukker
0,8 dl
Eplecideredikk eller Hvitvinseddik

Spekeskinke

6 skive
Serranoskinke

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr

Trinn 2

Trinn 2

Knekk av den nederste trevlete delen av aspargesene og skrell dem evt. fra ca. midten. Kok dem i lettsaltet vann, ca. 2 minutter. Legg straks over i isvann. Tørk og legg aspargesen i en skål.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett olivenolje, skall fra ½ vasket sitron, revet parmesan, salt og pepper. Vend forsiktig.

Trinn 4

Trinn 4

Kok eddik og sukker til du får en sirup. Anrett asparges og spekeskinke på tallerkener, hell over sirupen og server.