Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grønne asparges med spekeskinke og eplesirup

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
140 planlagt
Grønne asparges med spekeskinke og eplesirup
Klikk og dra
til kalenderen
Asparges med skinke er en klassiker; her har jeg fornyet den med en sursøt eplesirup som binder sammen de to hovedelementene. Enkelt og veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Asparges

0,8 bunt
Asparges
1,5 ss
Olivenolje Primo Cutrera
0,8 stk
Sitron
1,5 ss
Parmesanost

Sirup

0,8 dl
Sukker
0,8 dl
Eplecideredikk eller Hvitvinseddik

Spekeskinke

6 skive
Serranoskinke

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr

Trinn 2

Trinn 2

Knekk av den nederste trevlete delen av aspargesene og skrell dem evt. fra ca. midten. Kok dem i lettsaltet vann, ca. 2 minutter. Legg straks over i isvann. Tørk og legg aspargesen i en skål.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett olivenolje, skall fra ½ vasket sitron, revet parmesan, salt og pepper. Vend forsiktig.

Trinn 4

Trinn 4

Kok eddik og sukker til du får en sirup. Anrett asparges og spekeskinke på tallerkener, hell over sirupen og server.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender