Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grønn lasagne

Tidsbruk 50 minutter
10 ingredienser
132 planlagt
Grønn lasagne
Legg oppskrift
i handlelapp
Hjemmeseier til det grønne laget! Her legges spinatsaus og gode grønnsaker lagvis mellom pastaplatene. Både sunt og supergodt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Bladspinat
1 stk
Løk
1 stk
Brokkoli
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
0,5 pakke
Lasagneplater Barilla
7 dl
Helmelk Tine
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
3 ss
Hvetemel
4 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Grønn saus: Fres finhakket hvitløk og hvetemel i solsikkeolje. Spe gradvis med melken mens du visper. Kok opp og la småkoke i noen minutter. Rør av og til så det ikke svir seg i bunnen.

Trinn 2

Trinn 2

Vend vasket spinat inn i sausen og la den falle litt sammen. Kjør sausen jevn med en stavmikser og smak til med timian, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt brokkoli i små buketter, skjær løken i tynne skiver og rens aspargesbønnene.

Trinn 4

Trinn 4

Legg lasagneplater, grønnsaker og saus lagvis i en ildfast form. Stek lasagne i ca. 30 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.

Serveringsforslag

Ha gjerne revet ost og parmesan i sausen for fyldigere smak.