Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grønn lasagne

Tidsbruk 50 minutter
10 ingredienser
129 planlagt
Grønn lasagne
Klikk og dra
til kalenderen
Hjemmeseier til det grønne laget! Her legges spinatsaus og gode grønnsaker lagvis mellom pastaplatene. Både sunt og supergodt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Bladspinat
1 stk
Løk
1 stk
Brokkoli
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
0,5 pakke
Lasagneplater Barilla
7 dl
Helmelk Tine
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
3 ss
Hvetemel
4 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Grønn saus: Fres finhakket hvitløk og hvetemel i solsikkeolje. Spe gradvis med melken mens du visper. Kok opp og la småkoke i noen minutter. Rør av og til så det ikke svir seg i bunnen.

Trinn 2

Trinn 2

Vend vasket spinat inn i sausen og la den falle litt sammen. Kjør sausen jevn med en stavmikser og smak til med timian, salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt brokkoli i små buketter, skjær løken i tynne skiver og rens aspargesbønnene.

Trinn 4

Trinn 4

Legg lasagneplater, grønnsaker og saus lagvis i en ildfast form. Stek lasagne i ca. 30 minutter til den er gyllen og gjennomstekt.

Serveringsforslag

Ha gjerne revet ost og parmesan i sausen for fyldigere smak.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender