Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Grønn lapskaus

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
112 planlagt
Grønn lapskaus
Legg oppskrift
i handlelapp
En smaksrik vegetarlapskaus med ekstra god smak av reddiker, bønner og asparges laget av Dyrevernalliansen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 terning
Grønnsaksbuljong
400 g
Lapskausblanding
4 stk
Poteter, løsvekt
3 stk
Ferske asparges
4 stk
Reddiker
1 boks
Kidneybønner
1 boks
Store hvite bønner
2 dl
Vann
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vannet og rør ut buljongen. Kutt poteter i terninger. Ha lapskausblandingen og potetene i buljongen, og la det putre i ca 15-20 minutter til bitene er nesten møre.

Trinn 2

Rens og skjær asparges i 1 cm biter og reddiker i cm tykke båter. Tilsett asparges, reddiker og bønner i gryten og kok i et par minutter til.

Trinn 3

Smak til med salt. Serveres med et dryss nykvernet pepper.

Denne oppskriften er laget av Dyrevernalliansen.