Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Grønn lapskaus

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
31 planlagt
Grønn lapskaus
Klikk og dra
til kalenderen
En smaksrik vegetarlapskaus med ekstra god smak av reddiker, bønner og asparges laget av Dyrevernalliansen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 terning
Grønnsaksbuljong
400 g
Lapskausblanding
4 stk
Poteter, løsvekt
3 stk
Ferske asparges
4 stk
Reddiker
1 boks
Kidneybønner
1 boks
Store hvite bønner
2 dl
Vann
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp vannet og rør ut buljongen. Kutt poteter i terninger. Ha lapskausblandingen og potetene i buljongen, og la det putre i ca 15-20 minutter til bitene er nesten møre.

Trinn 2

Rens og skjær asparges i 1 cm biter og reddiker i cm tykke båter. Tilsett asparges, reddiker og bønner i gryten og kok i et par minutter til.

Trinn 3

Smak til med salt. Serveres med et dryss nykvernet pepper.

Denne oppskriften er laget av Dyrevernalliansen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender