Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Glutenfri pasta med hjemmelagde kjøttboller

16 ingredienser
10 planlagt
Glutenfri pasta med hjemmelagde kjøttboller
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Klassikeren spagetti med kjøttboller og tomatsaus er en innertier hos både store og små.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Saus

1 stk
Gulrot
1 stang
Stangselleri
1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Chili
2 boks
Hakkede tomater
1 ss
Tomatpurè
5 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
0,5 ts
Sukker

Kjøttboller

0,5 stk
Finrevet sitronskall
1 klype
Oregano
400 g
Kjøttdeig
1 klype
Pepper

Pasta

400 g
Økologisk Spagetti glutenfri

Slik gjør du

Trinn 1

Start med å blande kjøttdeig, revet sitronskall, pepper, salt og oregano. Bland godt og form til små boller med en teskje. Stek dem til de er gylne og fine. Sett til side.

Trinn 2

Lag sausen ved å frese gulrot, løk, hvitløk og stangselleri lett i en kjele. Tilsett tomatene, tomatpuré og krydder. Bruk en stavmikser og blend sausen til en fin masse. Kok så lenge som mulig – minimum 45 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper.

Trinn 3

Vend sausen inn i nykokt spagetti og topp med kjøttboller og parmesan.