Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Glutenfri fusilli med pesto

9 ingredienser
Glutenfri fusilli med pesto
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Den beste pestoen får du hvis du lager den selv! Kombinert med glutenfri fusilli blir dette en smakfull middagsopplevlese for hele familien.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pesto

1 potte
Basilikumplante
60 g
Ristede pinjekjerner
2 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Sitronsaft
1 neve
Parmesan
0,5 dl
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Pasta

400 g
Økologisk Fusilli glutenfri

Slik gjør du

Trinn 1

Bland alle ingrediensene i en blender eller med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Kok ca. 400 g fusilli i 8 minutter. Hell av det kokende vannet og rør pestoen inn sammen med den nykokte pastaen. Topp med revet parmesan og ristede pinjekjerner. Buon appetito!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender