Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Glaserte gulrøtter

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
66 planlagt
Glaserte gulrøtter
Legg oppskrift
i handlelapp
Gulrøtter egner seg veldig godt til glasering, og med denne oppskriften har du tilbehør med deilig sødme til høstens beste middager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Gulrøtter

4 stk
Gulrøtter

Server med

1 ts
Finhakket persille

Glasur

2 ss
Brunt sukker
1 stk
Appelsin, presset saft og revet skall
1 ts
Revet frisk ingefær
6 ss
Meierismør

Slik gjør du

Trinn 1

Ha alle ingrediensene til glasuren i en aluminiumsform. Sett formen over varmekilden og ta ned lokket. Rør sammen ingrediensene når smøret har smeltet. Flytt formen til indirekte varme.

Trinn 2

Vask gulrøttene og del dem i to på langs. Legg gulrøttene i formen og vend dem i glasuren. Ta ned lokket. Grill i ca. 10 minutter. Ta gulrøttene ut av formen og grill dem over direkte varme for å få litt grill-farge på dem. Legg så tilbake i formen og vend i glasuren.

Trinn 3

Fortsett grillingen på indirekte varme til de er møre. Legg gulrøttene på et fat, dryss over hakket persille og server.