Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Glasert laks med sitronris

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
394 planlagt
Glasert laks med sitronris
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Gla' og glasert! Laksen er fantastisk i en miks av søte, pikante smaker. I denne retten tilfører du litt syrlighet til risen for å gjøre smakskombinasjonen komplett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Sitron
1 pose
Thai Wok Bama
2 dl
Jasminris REMA 1000
4 ss
Østerssaus
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Brunt sukker
1 ts
Kajennepepper
2 ts
Karri
2 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Ha ris, litt salt og solsikkeolje i en kasserolle. Ha i dobbelt så mye vann som ris. Vask og skjær sitronen(e) i fire og ha det i kasserollen. Legg på lokk og kok risen i ca. 7 minutter. Ta risen av varmen og la den trekke i ytterligere 7 minutter. Bland brunt sukker, kajennepepper, karri, salt og pepper. Fordel blandingen på toppen av laksefiletene.

Trinn 2

Trinn 2

Varm pannen godt, ha i litt solsikkeolje og stek fisken med kryddersiden ned til det danner seg en mørk skorpe. Ha soyasaus i pannen og rist pannen lett for å fordele sausen og trekk pannen til side. Snu fisken og trekk i noen minutter. Finhakk chili og wok den sammen med resten av grønnsakene i Thai Wok'en. Smak til med østerssaus, salt og pepper. Server laksen med wokede grønnsaker og sitronris.