Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Glasert ørret med agurksalat

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
50 planlagt
Glasert ørret med agurksalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Søtt og syrlig! Honning og lime er denne ovnsstekte ørretens perfekte smakspartnere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Ørretfilet frossen Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1 stk
Fennikel
2 dl
Yoghurt naturell Tine
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Honning
2 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin ørreten. Sett ovnen på 180°C. Kok risen. Rør sammen soyasaus og honning og smak til med kajennepepper og limesaft.

Trinn 2

Trinn 2

Ha glasuren over ørreten og legg den i en smurt ildfast form og bak fisken i ovnen i ca. 8-10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt agurk og fennikel i tynne skiver og bland med yoghurt og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. Server den bakte, glaserte ørreten med ris og agurk- og fennikelsalat.

Serveringsforslag

Nanbrød passer godt til denne retten.