Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Glasert ørret med agurksalat

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
22 planlagt
Glasert ørret med agurksalat
Klikk og dra
til kalenderen
Søtt og syrlig! Honning og lime er denne ovnsstekte ørretens perfekte smakspartnere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Ørretfilet frossen Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1 stk
Fennikel
2 dl
Yoghurt naturell Tine
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Honning
2 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin ørreten. Sett ovnen på 180°C. Kok risen. Rør sammen soyasaus og honning og smak til med kajennepepper og limesaft.

Trinn 2

Trinn 2

Ha glasuren over ørreten og legg den i en smurt ildfast form og bak fisken i ovnen i ca. 8-10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt agurk og fennikel i tynne skiver og bland med yoghurt og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. Server den bakte, glaserte ørreten med ris og agurk- og fennikelsalat.

Serveringsforslag

Nanbrød passer godt til denne retten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender