Glasert ørret med agurksalat

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
101 planlagt
Glasert ørret med agurksalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Søtt og syrlig! Honning og lime er denne ovnsstekte ørretens perfekte smakspartnere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Ørretfilet frossen Godehav
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1 stk
Fennikel
2 dl
Yoghurt naturell Tine
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Honning
2 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin ørreten. Sett ovnen på 180°C. Kok risen. Rør sammen soyasaus og honning og smak til med kajennepepper og limesaft.

Trinn 2

Trinn 2

Ha glasuren over ørreten og legg den i en smurt ildfast form og bak fisken i ovnen i ca. 8-10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt agurk og fennikel i tynne skiver og bland med yoghurt og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. Server den bakte, glaserte ørreten med ris og agurk- og fennikelsalat.

Serveringsforslag

Nanbrød passer godt til denne retten.