Geitmyras kålrotstappe

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
5 planlagt
Geitmyras kålrotstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Kålrotstappe har en mild, sødmefull smak som går spesielt godt til salt fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kålrotstappe

1 stk
Kålrot
1 stk
Potet
2 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 ts
Salt
3 ss
Smør

Smak til med

1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp lettsaltet vann. Skrell og del kålrot og potet i middels store biter, og kok det i 20 minutter.

Trinn 2

Hell av vannet, ha i smør og mos det med en potetstapper.

Trinn 3

Smak til med salt, pepper, evt. litt finhakket hvitløk og friske urter.

Serveringsforslag

Smak til med litt finhakket hvitløk og friske urter.