Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Geitmyras kålrotstappe

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
5 planlagt
Geitmyras kålrotstappe
Klikk og dra
til kalenderen
Kålrotstappe har en mild, sødmefull smak som går spesielt godt til salt fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kålrotstappe

1 stk
Kålrot
1 stk
Potet
2 l
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 ts
Salt
3 ss
Smør

Smak til med

1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp lettsaltet vann. Skrell og del kålrot og potet i middels store biter, og kok det i 20 minutter.

Trinn 2

Hell av vannet, ha i smør og mos det med en potetstapper.

Trinn 3

Smak til med salt, pepper, evt. litt finhakket hvitløk og friske urter.

Serveringsforslag

Smak til med litt finhakket hvitløk og friske urter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender