Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gazpacho

Tidsbruk 20 minutter
7 ingredienser
112 planlagt
Gazpacho
Legg oppskrift
i handlelapp
Gazpacho er en super sommerrett når det er varmt og du ikke ønsker å bruke tid på kjøkkenet. Server gjerne suppen med isbiter i.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 kg
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Rød paprika
0,2 stk
Rød chilipepper (valgfritt)
1 fedd
Hvitløk
1 dl
Extra virgin olivenolje
2 ts
Hvitvinseddik eller eplecidereddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Rens paprika, løk og hvitløk og skrell agurken. Del alle grønnsakene i biter og ha dem i en blender. Kjør på høyeste hastighet til en jevn, flytende masse.

Trinn 2

Trinn 2

Mens motoren går, tilsett eddik og salt og derett er olivenolje i en tynn stråle. Blandingen skal bli litt kremete - tilsett evt. litt mer olivenolje hvis den fortsatt virker tynn og “vannete”.

Trinn 3

Trinn 3

Avkjøl til den er skikkelig kald, - gjerne over natt en. Server med stangselleri i glass og topp med noen dråper god olivenolje.

Serveringsforslag

For ekstra smak kan du tilsette chilipepper litt koriander og høvlet gulrot gjør seg godt som pynt.