Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Gazpacho med maisfritters

Tidsbruk 40 minutter
15 ingredienser
74 planlagt
Gazpacho med maisfritters
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Sval, spansk sommersuppe for late dager. Gazpacho er en andalusisk spesialitet – her servert med deilig, sprø fritters av mais og squash.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
2 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 pakke
Vårløk
1 stk
Agurk
1 boks
Maiskorn REMA 1000
1 stk
Squash
1 stk
Rød chili
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 dl
Olivenolje REMA 1000
1 dl
Solsikkeolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
2 ss
Balsamicoeddik
2 ss
Hvetemel
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Riv squashen grovt og legg det i et dørslag med litt salt.

Trinn 2

Trinn 2

Gazpacho: Vask og kutt alle grønnsakene i biter og kjør det i blender eller med stavmikser sammen med olivenolje, hermetiske tomater, hvitløk og balsamicoeddik. Smak til med salt og kajennepepper. Spar evt. litt vårløk og tomat til garnityr.

Trinn 3

Trinn 3

Maisfritters: Klem vannet ut av den revne squashen og bland det med mais, finhakket chili, sammenpisket egg, salt, pepper og hvetemel.

Trinn 4

Trinn 4

Stek små pletter i varm panne med solsikkeolje. Server suppen kald eller romtemperert sammen med maisfritters.

Serveringsforslag

For litt ekstra sting i suppen kan du blande inn noen dråper med worshestersauce eller tabasco.