Fylte pitabrød med kylling og aubergine

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
128 planlagt
Fylte pitabrød med kylling og aubergine
Legg oppskrift
i handlelapp
Fabelaktig fingermat! Som skapt for sesongens ambisjoner om makelig anlagte måltider, er denne uformelle fristelsen med en saftig mix av gode ingredienser – og hjemmelaget gressløkdressing som fersk og frisk topping.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fyll

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Kyllingskinke
1 stk
Aubergine
1 boks
Hakkede tomater
1 ss
Limesaft
0,5 dl
Olivenolje
1 klype
Kvernet pepper

Gressløkdressing

1 dl
Lettrømme
0,5 potte
Gressløk
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Pitabrød

6 stk
Pitabrød

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 220°C. Finhakk løk og hvitløk og fres i olivenolje i 2 minutter. Tilsett oppskåret kyllingskinke og aubergine og la det frese i noen minutter sammen med løken. Ha i hermetiske tomater og kok i 5 minutter. Smak til med pepper og limesaft.

Trinn 2

Gressløkdressing: Bland alle ingrediensene og la dressingen trekke i noen minutter.

Trinn 3

Varm pitabrødene i ovnen i ca. 3 minutter. Del dem i to og ha i fyll. Server umiddelbart med gressløkdressing.