Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fylte pitabrød med kylling og aubergine

Tidsbruk 20 minutter
13 ingredienser
64 planlagt
Fylte pitabrød med kylling og aubergine
Legg oppskrift
i handlelapp
Fabelaktig fingermat! Som skapt for sesongens ambisjoner om makelig anlagte måltider, er denne uformelle fristelsen med en saftig mix av gode ingredienser – og hjemmelaget gressløkdressing som fersk og frisk topping.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fyll

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Kyllingskinke
1 stk
Aubergine
1 boks
Hakkede tomater
1 ss
Limesaft
0,5 dl
Olivenolje
1 klype
Kvernet pepper

Gressløkdressing

1 dl
Lettrømme
0,5 potte
Gressløk
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Pitabrød

6 stk
Pitabrød

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 220°C. Finhakk løk og hvitløk og fres i olivenolje i 2 minutter. Tilsett oppskåret kyllingskinke og aubergine og la det frese i noen minutter sammen med løken. Ha i hermetiske tomater og kok i 5 minutter. Smak til med pepper og limesaft.

Trinn 2

Gressløkdressing: Bland alle ingrediensene og la dressingen trekke i noen minutter.

Trinn 3

Varm pitabrødene i ovnen i ca. 3 minutter. Del dem i to og ha i fyll. Server umiddelbart med gressløkdressing.