Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fylte og gratinerte potetlomper med plukket kylling og avokado

Tidsbruk 60 minutter
11 ingredienser
294 planlagt
Fylte og gratinerte potetlomper med plukket kylling og avokado
Klikk og dra
til kalenderen
Full pakke! Potetlomper passer til langt mer enn pølseinnpakning – de er blant annet suverene til wraps. I denne retten er de varme omslag for en herlig miks av kylling, rødløk, agurk og avokado.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

900 g
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 klype
Spisskummen malt
1 stk
Rødløk 4-pk
4 stk
Potetlomper
100 g
Hvitost REMA 1000
1 stk
Agurk
1 stk
Avokado
1 stk
Sitron
1 ss
Karri
0,5 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 160°C. Vend kyllingklubbene i spisskummen, karri, salt og pepper. Legg klubbene i en ildfast form og ha på solsikkeolje. Dekk med folie og bak i ovn i ca. 30 minutter. Avkjøl klubbene litt og riv/plukk kjøttet fra låret og bland det med fettet fra stekingen. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Legg kylling og finsnittet rødløk på lompene. Rull sammen og legg alle i en ildfast form.

Trinn 3

Trinn 3

Ha revet ost på toppen og gratiner til osten er gyllen.

Trinn 4

Trinn 4

Skrell og skjær agurken i strimler og kutt avokadoen i skiver. Tilsett salt, kvernet pepper og olivenolje og bland sammen. Smak til med litt sitron.

Serveringsforslag

Server gjerne rømme til de gratinerte lompene.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender