Fylte og gratinerte potetlomper med plukket kylling og avokado

Tidsbruk 60 minutter
11 ingredienser
392 planlagt
Fylte og gratinerte potetlomper med plukket kylling og avokado
Legg oppskrift
i handlelapp
Full pakke! Potetlomper passer til langt mer enn pølseinnpakning – de er blant annet suverene til wraps. I denne retten er de varme omslag for en herlig miks av kylling, rødløk, agurk og avokado.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

900 g
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 klype
Spisskummen malt
1 stk
Rødløk 4-pk
4 stk
Potetlomper
100 g
Hvitost REMA 1000
1 stk
Agurk
1 stk
Avokado
1 stk
Sitron
1 ss
Karri
0,5 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 160°C. Vend kyllingklubbene i spisskummen, karri, salt og pepper. Legg klubbene i en ildfast form og ha på solsikkeolje. Dekk med folie og bak i ovn i ca. 30 minutter. Avkjøl klubbene litt og riv/plukk kjøttet fra låret og bland det med fettet fra stekingen. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Legg kylling og finsnittet rødløk på lompene. Rull sammen og legg alle i en ildfast form.

Trinn 3

Trinn 3

Ha revet ost på toppen og gratiner til osten er gyllen.

Trinn 4

Trinn 4

Skrell og skjær agurken i strimler og kutt avokadoen i skiver. Tilsett salt, kvernet pepper og olivenolje og bland sammen. Smak til med litt sitron.

Serveringsforslag

Server gjerne rømme til de gratinerte lompene.